Ruennalee Tilburg is nu open, kom eens langs!

Hete Olie Massage

Ruikt naar bloemen Geef een verfrissend gevoel Na de massage voelt u het verschil in zachtheid. En vocht

Stimuleert het zenuwstelsel, vermindert de stress, ontspant van vermoeidheid.
Stimuleert de bloedsomloop.
Efficiënte doorbloeding maakt de geest helder en verhoogt het immuunsysteem.
Flexibiliteit van het lichaam verhoogt, daardoor herstel van de spieren , botten en gewrichten.
Verslechterde cellen van de huid worden geëlimineerd. Een gezonde huid zal verschijnen.
Het lichaam kalmeert en ontspant, en dan slaapt u beter.

Traditionele Thaise Massage

Thaise massage is een manier om gezond te blijven. En verlicht vermoeidheid, een die Thaise mensen van vroeger tot nu al heel lang hebben gebruikt Om de spieren te helpen ontspannen Stimuleer de bloedcirculatie Het bloed stroomt gemakkelijk. Zorgt voor een ontspannen gevoel, vermindert spanning en helpt het bloed om de huid beter te voeden.

Thaise Kruidenstempel Massage

Thai Herbal massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben. bij de Thaise Kruidenstempelmassage zal de hele achterkant van het lichaam worden behandeld. Daarna wordt een ontspanningsmassage gegeven op rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en het gezicht.

Duo Massage

2Bij Ruen Na Lee is het mogelijk om met zijn tweeën een volledige lichaamsmassage te ondergaan in dezelfde ruimte en op hetzelfde tijdstip. Bij de masseuse kunt u uw voorkeur aangeven: sport- of ontspanningsmassage. Geniet van een heerlijke volledige lichaamsmassage: rug, nek, schouders, benen en voeten.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Lichaamsscrub + Aroma Massage

Aromatherapie-massage is de toepassing van etherische oliën die worden gebruikt bij massagetherapie. De geur van etherische oliën heeft kalmerende en ontspannende eigenschappen voor zowel fysieke als mentale ontspanning. Helpt bij het verwijderen van huidcellen die eraf vallen. En stimuleer de aanmaak van nieuwe cellen terwijl de huid wordt beschermd om zacht en gehydrateerd te zijn Ruikt naar etherische oliën.

Voet Massage

Voetreflexologie masseert spieren om het evenwicht in het lichaam te herstellen. De voeten zijn een weerspiegeling van de interne organen van het lichaam. En reflexologie voetmassage bevordert de circulatie van verschillende organen in het lichaam. Scheidt afvalstoffen uit cellen. Verbetering van de algehele gezondheid door de spieren te ontspannen en vermoeidheid te verminderen.

Rug-Nek-Schouder Massage

Office Syndrome symptoomverlichtende massage voor degenen die de hele dag werken. Voor de computer Help pijn in de rug, schouders te verlichten

Coconut Olie Massage

Ontspannende spiermassage Met een speciale formule Dat zal je helpen om je ontspannen te voelen tijdens het masseren Houdt de huid zacht en vochtig.

Aroma Massage

Stimuleert het zenuwstelsel, vermindert de stress, ontspant van vermoeidheid.
Stimuleert de bloedsomloop.
Efficiënte doorbloeding maakt de geest helder en verhoogt het immuunsysteem.
Flexibiliteit van het lichaam verhoogt, daardoor herstel van de spieren , botten en gewrichten.
Verslechterde cellen van de huid worden geëlimineerd. Een gezonde huid zal verschijnen.
Het lichaam kalmeert en ontspant, en dan slaapt u beter.

Aromatherapie-massage is de toepassing van etherische oliën die worden gebruikt bij massagetherapie. De geur van etherische oliën heeft kalmerende en ontspannende eigenschappen voor zowel fysieke als mentale ontspanning.

Hoofd Massage

Deze ontspannende massage richt zich vooral op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, de nek en de schouders. Het is een verkorte massagevorm van acupressuur (geen acupunctuur), die zich normalerwijze richt op het gehele lichaam, maar nu alleen op de meridianen die door hoofd, nek en schouders lopen. De massage versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvoerstoffen.

Balsam Massage

Masseer om spierspanning te verlichten. Verhoog de doorbloeding Geschikt voor sporters, golfers of mensen die graag hun spieren ontspannen.

Zwangerschap Massage

Massage voor zwangere vrouwen wordt beoefend in een comfortabele zijstand, waarin een groot kussen haar lichaam ondersteunt. Het is veel zachtder dan een traditionele massage, maar ondanks zijn zachte aanpak kan deze massage gespannen spieren en krampen veroorzaken die verband houden met de toename van lichaamsgewicht tijdens de zwangerschap en kan de rugleuningen, zowel in de nek als de benen verlichten.